Oua umplute cu mousse de ton

de Pasiune pentru bucatarie in Aperitive / Garnituri, 24 Iun 2011 | 6081 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 300 g ton bucati/maruntit
  • 120 g unt
  • sare,piper
  • boia dulce
  • ceapa verde
  • limes
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu mousse de ton:

Ouale se pun la fiert 10 minute,apoi se opreste focul si se acopera cratita cu un capac si se lasa 15 minute. Ouale in coaja se trec pe sub un jet de apa rece,apoi se curata de coaja,se taie pe jumatate si se scoate galbenusul.

Tonul se marunteste,untul se mixeaza cu un praf de sare,apoi se adauga tonul si un galbenus faramitat. Daca vreti ca pasta sa nu aiba bucatele de ton puneti in robotul de bucatarie :)

Cu aceasta pasta se umplu ouale,se presara boia dulce. Se orneaza cu rondele de ceapa verde si limes.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu mousse de ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

adry88 1

28.06.2011, 16:28

Lau 1

02.07.2011, 22:57

bune

cornelia16_2002 1

01.01.2014, 10:32

un deliciu aceste oua umolute. le-am facut si eu acuma de Anul nou si au iesit super gustoase.
Un An nou fericit, La multi ani si la tot mai multe retete inedite.

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pui pane